Intersport lahjakortti

Lahjakortti – Intersport

Lahjakortti | Intersport

Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa 2 …

Intersportista voit ostaa sähköisen lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa Intersporteissa ja muissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa. Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Lahjakortille voit ladata arvoa 10 ja 500 € väliltä.

Lahjakortit netistä – Intersport

Lahjakortit netistä | Intersport

Lahjakortit ; K-lahjakortti 20€. 20,00 € ; K-lahjakortti 50€. 50,00 € ; K-lahjakortti 100€. 100,00 € ; K-lahjakortti 200€. 200,00 € ; K-lahjakortti 300€. 300,00 €.

Tilaa lahjakortit netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Tutustu toivotuimpiin lahjavinkkeihin! – Intersport

Tutustu toivotuimpiin lahjavinkkeihin! | Intersport

2.12.2020 — Intersportin ladattava lahjakortti on voimassa 24 kuukautta ostohetkestä ja antaa saajalleen täyden vapauden lahjansa valintaan.

Jo joutuu joulu! Meiltä löydät paketteihisi pehmeät ja kovat lahjat.

K-ryhmän ketjuille yhteinen ladattava lahjakortti – Kesko

K-ryhmän ketjuille yhteinen ladattava lahjakortti

15.4.2015 — Esimerkiksi Intersportin lahjakortilla voi ostaa vaikkapa ruokaa tai sisustustuotteita, vinkkaa kehityspäällikkö Juha Andelin.

K-lahjakortti

K-lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, … K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta.

K-Ryhmän lahjakortti – Nettilahja

K-Ryhmän lahjakortti

Lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjuissa Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Intersport, Budget Sport, Kookenkä ja K-Rauta.

Osta K-Ryhmän lahjakortti lahjaksi ja lähetä se suoraan netistä.

Keywords: intersport lahjakortti, lahjakortti intersport, intersport lahjakortti netistä, intersport lahjakortti saldo, intersport lahjakortti verkkokauppa