Thkrstl twitter

Tuuli (@THKrstl) / Twitter

@THKrstl. ·. Jan 24. Ollaan orkesterin kanssa tehty levyä oikeastaan koko viime syksy ja aletaan olla vihdoin loppusuoralla. Siltä varalta että jotakuta …

Tweets with replies by Tuuli (@THKrstl) / Twitter

@THKrstl. Sapphic poly. Assigned Cunt At Birth. She/her. #FCKNZS 🏳️‍ 🏳️‍⚧️. Joined August 2017. 419 Following · 229 Followers · Tweets.

Tuuli (@THKrstl) / Twitter

@THKrstl. ·. 1月4日. Background: op replied to parody account. @s8n. about fucked up shit happening with the tweet below.

Tuuli on Twitter: “Jotkut käyttää meikkiä, toiset ei. Jotkut on …

@THKrstl. ·. Feb 3, 2022. CHECK IT OUTTT hajoon. Okei okei okei, pakitetaas vähän. Tyyppi X twiittaa siitä miten noltsii on kun tyypit edgyilee ollakseen …

Tuuli on Twitter: “Oon vieläkin ihan täpinöissä siitä että pääsin …

15.12.2022 — @THKrstl. Oon vieläkin ihan täpinöissä siitä että pääsin näkemään Kælan Miklan keväällä. Saakeli miten kova bändi. Translate Tweet.

Tuuli on Twitter: “@PMeemit @hsfi Myös seksistä …

@THKrstl. and. @hsfi. Toki jos ei suostu olemaan missään tekemisissä, se on transfobiaa. Jos ei vaan seksuaalisesta kiinnosta, se on osa elämää.

Tuuli on Twitter: “Jos ei vielä ollut siitä käynyt ilmi, että …

@THKrstl. Jos ei vielä ollut siitä käynyt ilmi, että. @MatsUotila. seuraa useita terffitilejä sekä suomeksi että muilla kielillä, että tyyppi on pahanen …

Tuuli on Twitter: “@katarhinoceros #suomi takaisin trendaaviin …

17.11.2021 — @THKrstl. Replying to. @katarhinoceros · #suomi takaisin trendaaviin häsäreihin. Translate Tweet. 9:34 PM · Mar 17, 2021.

Tuuli on Twitter: “Idk but I would rock this?! https://t.co …

@THKrstl. would absolutely LOVE a pair of shorts like that. 1. Aasa T, Master of Arts · @Rosgakori. ·. Apr 8. Replying to. @THKrstl. HECK YEAH.

Tuuli on Twitter: “@PMeemit @hsfi Genitaalipreferenssi ei ole …

@THKrstl. Replying to. @PMeemit. and. @hsfi. Genitaalipreferenssi ei ole sama asia kuin kanssakäymisestä kieltäytyminen toisen transsukupuolisuuden takia.

Keywords: thkrstl twitter