Toivo uosukainen wikipedia

Toivo Uosukainen – Wikipedia

Toivo Uosukainen – Wikipedia

Toivo “Topi” Verneri Uosukainen (2. joulukuuta 1940 Ruokolahti – 28. joulukuuta 2021 Imatra) oli suomalainen everstiluutnantti ja kuntapoliitikko.

Riitta Uosukainen – Wikipedia

Riitta Uosukainen – Wikipedia

Riitta Maria Uosukainen (o.s. Vainikka, s. 18. kesäkuuta 1942 Jääski) on suomalainen entinen kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja (1983–2003), …

Kävimme Riitta ja Topi Uosukaisen kotona katsomassa … – YLE

Kävimme Riitta ja Topi Uosukaisen kotona katsomassa, millaista on arki Alzheimerin taudin kanssa: “En voi tehdä kuin parhaani, että hänen olisi hyvä olla”

14.10.2020 — Sitä Toivo Uosukainen ei enää muista. Taustalta alkaa kuulua äänekäs laulu, ja Riitta Uosukaisen on huudahdettava kesken lähetyksen. – Topi!

Valtioneuvos Riitta Uosukainen on nyt miehensä Toivo “Topi” Uosukaisen omaishoitaja.

Viva-lehti: Riitta Uosukaisen Topi-puoliso sairastaa …

5.9.2019 — Riitta ja Topi Uosukainen kertovat Viva-lehdessä, että vuonna 2016 todettu sairaus on toistaiseksi pysynyt kurissa lääkityksellä.

Viva: Riitta Uosukaisen puoliso Toivo sairastaa muistisairautta

Toivo Uosukainen sairastaa muistisairautta, kertoo Viva – Kotiliesi.fi

5.9.2019 — Riitta ja Toivo Uosukainen ovat olleet yhdessä yli puoli vuosisataa. Lyhyessä ajassa heidän elämässään on tapahtunut monta mullistusta.

Riitta ja Toivo Uosukainen ovat olleet yhdessä yli puoli vuosisataa. Lyhyessä ajassa heidän elämässään on tapahtunut monta mullistusta. Lue lisää.

Riitta Uosukainen: ”Olemme Topin kanssa villejä isovanhempia”

Riitta Uosukainen: ”Olemme Topin kanssa villejä isovanhempia” – Kotiliesi.fi

9.4.2017 — Kun Riitta Uosukainen katsoo peiliin, hän yllättyy: ei tässä hullusti ole käynyt. … Perhe: Aviomies Toivo ”Topi” Uosukainen.

Kun Riitta Uosukainen katsoo peiliin, hän yllättyy: ei tässä hullusti ole käynyt. 74-vuotias valtioneuvos muistaa ajan kulumisen, kun ikätovereita menehtyy.

Riitta Uosukainen – Wikidata

Sitelinks · Wikipedia · Wikibooks · Wikinews · Wikiquote · Wikisource · Wikiversity · Wikivoyage · Wiktionary …

Finnish politician

Ex-puhemies Riitta Uosukaisen puoliso Topi Uosukainen on …

Iltalehti

3.1.2022 — Eduskunnan entinen puhemies Riitta Uosukainen (kok.), 79, koki suuren surun, kun hänen miehensä Toivo ”Topi” Uosukainen kuoli joulukuun 28.

Riitta Uosukainen – Seiska

Tuoreimmat Riitta Uosukainen-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. Kumminkin luet! … Riitta Maria Uosukainen (o.s. Vainikka, s. … Puoliso: Toivo Uosukainen.

Keywords: toivo uosukainen wikipedia, topi uosukainen wikipedia